May 13, 2013

Blog Seks ?





Sepanjang Minggu ni..Selain sibuk menguruskan keje harian Bintang Mencari Bintang

aku Skang juga tgh menguruskan beberapa Show utk recording Raya..baik utk RTM dan juga TV3...ya..bln puasa pun blom..dah nak kena record Raya nyer program...

Mmg skang suma program raya kena start record sebelum bulan puasa menjelang..kalau dulu..mang aaiii...sepanjang bulan puasa duk penuh jadual ngan program raya...


skang ni aku bukan nk citer psal puasa atau raya...tgk gambo2 ni dulu...



 
 
 
 



Korang nampak apa yg aku highlight kan...nampak..kan..kan..kan...

Maka blog aku dah jadi pencarian bahan2 seks..miahahhahahahhahah....

Bila nengok ni..aku gelak besar..ko dah kenapa duk cari Budak Batang Besar ni...yg tak tahan tu ada gak Gambar Batang Panjang ngan Batang Besar Best Blog...aiyooo..!!!

Sebesar manakah pencarian korang itu...hermmmm..im wonder..????...ngeh..ngeh..ngeh..


Gitu ler kan...bila dh ada teknologi ni..segala informasi leh dapat di hujung jari jerk...ko taip jerk apa yg terlintas di kepala...tanya Pakcik Google..maka terpampang segala...mudah bebenor..akak yg risau..

Camno kita nak pantau segala benda ni supaya anak2 kita tak terjebak...huiisshhh..nmpk gayanya...aku kena haramkan anak aku main komputer kot..haiisshhh...risau mak ni hah dik non...!!!!


Yang aku takleh blah...Konek Budak Remaja...WHAATTTT.....!!!!????? ada perbezaan ke anu kome ngan bebudak remaja ?!?!..tapi kenapa itu yg kome cari...?!?!?!


aku nak gi hantuk kepala kat dinding jap.....





1 Nak Kata Apa?:

AyueJean AJ said...

Ya ampun...
Tergelak AJ baca tau...
Blog AJ pulak duk sangkut blog rogol.....
Keyword banyak cari rogol adik....

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates