Mar 28, 2013

Segmen : 300 Bloggers by Paly



http://www.paly.my/2013/03/segmen-300-bloggers_27.html


hahahahahha..takyah tanya banyak2..sapa2 nak tau lebih lanjut leh ler tanpa segan silu klik link pada caption gambo tu..

Aku skang sejak lepas beranak ni skit punya susah nak tido..kekadang bila udah ngantuk, anak plak takmo tido lagi..bila anak dah tido..aku plak yg mata takmo nak pejam lagi..

Maka apa yg aku buat...BLOGWALKING...yezzzaaaa...!!!! takde ler ko syok sendiri..buat blog hanya tatapan bacaan sendiri..huhuhuhu..bole gak aku rasanya...aku pun kekadang rasa..blog aku takde org baca...aku yg baca sensorang pastu gelak sorang2..ahaksss..Aku mula ber-blog ni since 2008..tapi start kat multiply..sedih bila skang multiply.com dah tutup...tak sempat aku nak back-up suma khazanah aku kat situ..haiissshh..maka skang bermula ler aku kat blogspot ni..

Ok berbalik pada citer BLOGWALKING ni...best jugak bila kita terjah blog org..ada memacam citer..memacam ragam dan memacam info..ada benda yg kita tak tau jadi tau..ada benda kita dah tau tapi tambahkan lagi pengetahuan..seronok aku baca dari satu blog ke blog yg lain..

So En Abg Paly ni sudah buat satu segmen 300 bloggers. Maka aku tergerak nak join gak..hewhewhewhew...*sepak ko kang* takyah gelak gedik tak faham...heheheheheheh jerk kan senang...*dusyum*

Dengan kata mukadimah 'ASSALAMMUALAIKUM PALY' :)



6 Nak Kata Apa?:

deno said...

salam..! deno datang dari segmen PALY dan terus foloW sini... :)

www.dayangdeno.blogspot.com

ayusyuhara said...

mekaseh dayang..happy blogwalking :)

Khairul Zamri said...

Dari segmen yang sama :) Segmen: 300 Bloggers

ayusyuhara said...


Happy Blogwalking Khairul Zamri :)

Mimie Najib said...

Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

I follow ~

ayusyuhara said...


mekaseh mimie :)

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates