Mar 29, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 2013




http://www.bicaramakdara.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html



Bahahahahahha..Ber'segmen lagi..muntah ler korang dok baca blog aku satu hari ni...penuh ngan segmen...

Kali ni Segmen dari MAK DARA plak..Moga2 ku bertuah..kerana ada hadiah2 yang ditawarkan oleh pihak penaja yang awesome, terbaek, Kababoom !!!! (nampak tak permainannya..ngeh..ngeh..ngeh...ada unsur bodek erk di situ..)

Sponsor2 yang akan menyumbangkan HADIAH2 PENUH MISTERI : 

SheilaSalim,MrsVelentine,PuanGojes,MasZull,SeneoritaBaharin,Hazmanakaspecies1980,NadiaFarahida,Keyme,mamahannybunny,SiMatatajam,DayangDeno,AimanAziz,SuWaRaEntertainment,BetaKupu,SyidaRasyida,HanaMaroo,DatinTyka,ShimaMazlan,MimeMF,ZamaniAbe,MrsValentine,NormiNieza,SayaSukaGelak,CTCHEERY,ERAY,AYUJEAN,Lynn Si Pipi Merah,Kesuma Angsana,Kyle Kesha,Mohd Ridzwan



Caranya mudah yang amat....Klik jerk kat LINK yang aku bagi tu..Then korang follow ler apa yang patut di buat..

Tarikh tutup 31 March 2013

Bila tang nak tag org ni yg aku musykil skit..psal follower x brapa nak meriah..so saya tag pada siapa2 yang membaca entry ni erk..boleh kan..kan..kan..kan..

hihihihihi..peace..!!



2 Nak Kata Apa?:

deno said...

deno datang dari segmen MAK DARA! sori lewat datang... ^_^

www.dayangdeno.blogspot.com

ayusyuhara said...

hye deno..happy blogwalking..

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates