Apr 10, 2013

SEHANGAT ASMARA ? CINTA JANGAN PERGI ? APAKAH ?



heheehehhehe...poyo jerk tajuk...

Aku ni mmg takde masa nak tgk TV..kat umah 24/7 duk pasang BabyTV sajo....takpe..bikin refresh otak blajar A..B..C...Ko Mampooo..!!!


Maka masa org duk kecoh Sehangat Asmara ler..Adam & Hawa ler..Saya Isteri Dia le..dan ntah apa2 tajuk lagi (aku mmg ketinggalan keretapi) aku hanya mampu sengeh penuh jelita jerk..


Nak2 kalau tgh duk bergossip, skali ada yg bukak topik 'eh ko tgk tak semlm...geram aku ngan si polan tu..bla..bla..bla..'

corfirm aku terkelip2 bingung..apakah..!!!


begitu dasat fenomena drama bersiri melayu skang ni..Aku hanya gile duk tgk Tentang Dhia dan Julia jerk...disbbkan 2 drama ni buatkan aku lemah jantung dan hangin 1 badan...aku nekad takmo tgk drama bersiri lagi..kuikuikuikuikui hakkkk tuiihhh.... :p


So pada anda....yg tak mahu ketinggalan atau nak download..atau yg suka duk tgk ulang2 tanpa jemu...aku kasi 1 link blog ni...


macam2 citer melayu ada..dari drama sampai ke filem..Citer Korea pun ada..hah..!! ngadap ler korang..









3 Nak Kata Apa?:

Harith Iskandar said...

sy xminat sgt drama brsiri kite ni sbb kisah mcm sameee jerk..ehe skali skala kalau buat stail fantasi ker perang ker nak gak tgk :p

ayusyuhara said...


hahahhaha..ntah biler le org kita nak buat citer yg cenggitu..haisshh..

Anonymous said...

Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I've really enjoyed browsing your blog posts. After all I'll be subscribing to your
feed and I hope you write again very soon!

my weblog: Scarlett Grandberry

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates