Apr 5, 2013

SEGMEN BLOGLIST BULAN APRIL LELAKI INI



Kali ni moh terjah segmen dari  LELAKI INI ...huhuhuhuhuhu





hah..!! cam biasa ler kan..korang klik saja then ikut le apa yg perlu di buat..


Pd Cik Abg LELAKI INI ...akak follower yg ke 493...perghh..ramai sungguh peminat mu dik..leh masuk hero remaja ni...huhuhuhuhuhu..


So syarat nak join katanya harus Cantik...Hamboiii..!! Akak cantik idak ler dik..Jelita apatah lagi..tapi akak yakin, Manis tu ada..terlebih manis pun ni..tinggal nak kena kencing manis jerk lagi klu tak jaga makan..hahahhahahahaha..


Suka ku terjah blog Cik Abg ni..kemas sekemas orgnya..posing ala2 model gitewww...!! (perghh..nampak permainannya disitu..bahahahahhaha)


Ok ler dik...akak sesaja meramaikan jumlah ahli dan memeriahkan malah utk mengeratkan sillaturahim...ecewaaaahhhh....


Maka dgn itu..sesapa yg baca ni..moh kita join bikin gamat...HAPPY BLOGWALKING..!!!!


7 Nak Kata Apa?:

Hanif Idrus said...

Datang dari segmen ....
Salam kenal tapi kalau dah kenal it OK..heheheheh
Ini ayat copy paste...sebab banyak nak blogwalking dari segmen ini..
Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

ayusyuhara said...

Salam Kenal Hanif Idrus..

Happy Blogwalking .. :)

ANNA MARIANA said...

good luck ^__^

ANNA MARIANA said...

selamat bersegmen... ^_^

ayusyuhara said...


mekaseh Anna Marianna ;)

wantie said...

saya buat benda ni di blog anda

1) blogwalking
2) follow

Kalau dah Follow before this, saya akan
1) blgwalking

BTW salam kenal. dari segmen yg sama.

M Hakim Faiz said...

late blog walking, done follow .. visit back

Segmen Bloglist Bulan April Lelaki Ini

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates