Apr 22, 2013

Segmen Bloglist Tambah Follower PARIPARIPUTIH .



http://www.paripariputih.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html


Moh memeriahkan majlis join segmen Cik Pari-Pari Putih.. :)


Syarat-syarat - sapa pernah join segmen confirm tau kan..ngeh..ngeh...ngeh..

1) Seorg Blogger (Tak cantik tak apa,encem perlu!) - akak rasa, akak seorg yg jelita rupawan..hahahhaha

2) Follow blog PAPARIPUTIH (Wajib). Nyatakan followers yg ke berapa - Udah ku follow, rasanya yg ke 1599..gamaknye ler..

3) Buat Tajuk Entri : Segmen Bloglist Tambah Follower PariPariPutih - Done Si Manis Rupawan.. :)

4) Letak banner segmen kat atas n link ke entry - Ok dh buat..dah letak kat atas bukan di bawah.. :p

5) Letakkan entry kat ruangan komen - tgh buat..jap erk..jap..jap..jap erk..ok dah..


Tarikh tutup 04-05-13...15 blogger terawal yg join, Blog akan di review..

Moga blog ku terpilih utk di review oleh sang PariPari yg jelita anggun dan rupawan ni..ecewaaahh..(nmpk permainanku di situ..ngeh..ngeh..ngeh...)

jom korang..jom..!!!!







12 Nak Kata Apa?:

paripariputih said...

kelasssss kak ton aku sorang ni hahahaha tapi aku kompius ni blog lelaki ke mompan hahahah maafkan den seandainya tersilap teka, anyway thanks join ok mohon jengah2 blog ppp tu utk ikuti perkembangan kbai...

ayusyuhara said...

hhahahahahha,,,ni blog pompuan tulin cik pari-pari putih..

Lelaki Ini said...

gud luck!

Che Siti Maryam said...

yam pun dh join!!..selamt bersegmen :)

Tulip Merah said...

hai,,,jom blogwalking...tinggalkan jejak ye =)

dari segmen yg sama....done follow=)

http://merahsitulip.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

Nadiah Ashikin said...

I pun join gak... jgn lupa visit blog sy.. done following u. tq :)

Mizz Aiza said...

salam kenal.. dari segmen yang sama..
dah follow di sini, #33.. jemput datang follow di blog saya pula..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

nida zin said...

nida dtg dri segmen sama :D

http://nidajiwakosong.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

Kathy Rbain said...

done follow
jalan2 cari kawan
http://coretanhatikathy.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

MawardiYunus said...

salam.. saya pun join gak segmen ni.. selamat bersegmen ye :) http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

Nor Sharul Atikah Nor Azlan said...

dtg melawat n follow sini :)

AyueJean AJ said...

Selamat bersegmen dear... =D

Post a Comment

Template by:
Free Blog Templates